A family again - The Story

Na maanden van voorbereidingen en een zoektocht naar Apeldoornse artiesten, muzikanten, een producer, sponsoren en locaties voor concerten en de opnames van een videoclip kunnen we je vanaf 23 november 2017 deze single ‘A family again’ in handen geven! Het is een echt Apeldoorns product in het thema van Serious Request 2017, gecomponeerd door Fanuel Coenraad op de songtekst van Minke Maat

Voor Fanuel Coenraad speelt muziek de hoofdrol in zijn leven. Van jongs af aan speelt hij al piano, wat hij leerde van zijn opa. Over familie gesproken… In 2016 kwam hij in contact met tekstschrijver Minke Maat en samen met haar is hij gloednieuwe songs gaan componeren. In 2017 startte hij samen met Piet van der Meer het label Lapanouse Music, dat jonge zangers en zangeressen een kans wil geven in de muziekwereld. Lapanouse Music brengt talent samen en schrijft samen met en voor de talenten nieuwe songs.

Het Glazen Huis

Omdat het Glazen Huis in 2017 in Apeldoorn staat en Fanuel een echte Apeldoorner is, ontstond in de zomer het idee om met Lapanouse Music speciaal een song voor Serious Request te gaan schrijven. Tijdens het componeren en het maken van de demo werd het duidelijk dat dit een echt Apeldoorns product moest gaan worden. Hoe mooi zou het zijn als heel Apeldoorn deze song kan aanvragen in de week van Serious Request? Om daarmee geld te doneren waarmee het Rode Kruis kinderen en ouders kan herenigen die door conflicten of oorlogen uit elkaar zijn gedreven?!

Dus ging Lapanouse Music op zoek naar al die artiesten die Apeldoorn te bieden heeft. Een intensieve tocht door de Apeldoornse muziekscene zorgde al snel voor een prachtige groep vol zangers/zangeressen en muzikanten en zo konden de opnames van ‘A family again’ beginnen. Producer en Apeldoorner Niels Verhoek (NLS music) zorgde ervoor dat de meer dan honderd sporen aan zang- en instrumentlijnen op de juiste plek terecht kwamen. Vanaf 23 november is de single te koop op een usb-kaart met daarop ook een free bonus. Want:

Videoclip

Bij zo'n groot project hoort natuurlijk ook een echte videoclip. Samen met meer dan 20 kinderen, 30 volwassenen en alle artiesten, met hulp van verschillende bedrijven en sponsoren is de videoclip door Aron Klaverboer opgenomen op de kerstafdeling van de Intratuin in Apeldoorn. Je kunt de videoclip als free bonus bekijken op de usb-kaart met daarop ook de single. Op 22 december geven we een groot benefietconcert in Salon 1813 in Apeldoorn, waar ook Handsome Molly, Frozen Five en LondonHaze in uitgebreide formatie zullen optreden. En dan zijn we tot slot heel benieuwd wat je van het nummer en de clip vindt. Laat je het ons weten via onze Facebook-pagina of ons Instagram-account?

Serious Request 2017-A family again

Videoclip 'A family again'

Mogelijk gemaakt door

Lapanouse Music

Minke Maat

Tomster

Salon 1813

Intratuin Apeldoorn

Keymusic Apeldoorn

NLS Music

Promwise

Jessie Kamp fotografie

Budgetcam

Josto RVS

Artcafé SamSam

Maekbaar

Live Podium

Dekamarkt Apeldoorn

Lauw studiebegeleiding

JJ Group