New release Fanuel Coenraad Loslaten

Fanuel Coenraad (1992) van Lapanouse Music, schreef de filmmuziek voor de documentaire ‘Loslaten’. Deze gaat over anesthesieverpleegkundige Alfred de Jong, die in het Franciscus Gasthuis & Vlietland Ziekenhuis in Rotterdam werkt. Als zorgverlener heeft hij niet alleen te maken met simpele ingrepen, maar wordt hij ook geconfronteerd met levensbedreigende situaties. Geen dag is hetzelfde. Sporten helpt hem om de heftige momenten die hij tijdens zijn werk meemaakt los te laten.

De filmmuziek die Fanuel Coenraad componeerde is emotioneel en neemt je mee in het verhaal van Alfred. De opnames zijn vooral met echte instrumenten gedaan en daardoor hoor je er echte passie, emoties, liefde voor muziek en daarmee een verhaal willen vertellen in terug. De filmmuziek voor de documentaire ‘Loslaten’ is vanaf 21 augustus via alle streamingsdiensten te beluisteren.

De documentaire zelf gaat eind augustus in première, waarbij later dit jaar verschillende vertoningen georganiseerd zullen worden. Wij willen jullie nu al graag de mogelijkheid geven om als eerste de muziek te beluisteren.

Voor vragen of afspraken kunt u contact opnemen met fanuel@lapanouse.nl of piet@lapanouse.nl

tracks

team

Componist:     Fanuel Coenraad

Producer:        Jules Dekker

Violisten:         Jessie Kamp, Nina Paulusma

Cello:               Camille Bergsma

Vocal:              Annemarie Bergstra

Songwriter:     Minke Maat, Annemarie Bergstra, Fanuel Coenraad

Coverartwork: Piet van der Meer

Master :           George Konings – SVS STUDIO Arnhem

Label:               Lapanouse Music, Hilversum

Bookings:        Grumpy Dutch

De documentaire ‘Loslaten’ is een productie van On Air Media.

error: Content is protected !!