Annemarie Bergstra

Take the cloud

artists

Lapanouse Music geeft jonge musici en artiesten de kans om te leren en te groeien in de muziekbranche. Samen met hen schrijven, componeren en produceren we nieuwe nummers. 

Kayla Aimee @ Lapanouse
Kayla Aimee @ Lapanouse
Kayla Aimee @ Lapanouse
Kayla Aimee @ Lapanouse
Kayla Aimee @ Lapanouse
Kayla Aimee @ Lapanouse
Kayla Aimee @ Lapanouse
Kayla Aimee @ Lapanouse
Kayla Aimee @ Lapanouse
Kayla Aimee @ Lapanouse
Kayla Aimee @ Lapanouse
Kayla Aimee @ Lapanouse
Kayla Aimee @ Lapanouse
Kayla Aimee @ Lapanouse
Kayla Aimee @ Lapanouse
Kayla Aimee @ Lapanouse
Kayla Aimee @ Lapanouse
Kayla Aimee @ Lapanouse
Kayla Aimee @ Lapanouse
twinstars
Twinstars
may
May Hollermann
kayla
Kayla Aimee
lisa
Lisa Imhoff
het is overal
Het is Overal
sylvana
Sylvana Oosterhoff
annemarie
Annemarie Bergstra
igor
Igor Grix
lonneke
Lonneke Arkes
previous arrow
next arrow

music label

Lapanouse Music (est. 2017) staat voor jong en verfrissend. Voor aandacht en zorg voor de muziek. In alle nummers die het label uitbrengt, hoor je die liefde en passie voor muziek dan ook echt terug. Net als kwaliteit.

Jonge musici en artiesten krijgen hier de kans om te leren en te groeien in de muziekbranche.

Door de eigen opnamestudio zijn er bij Lapanouse Music bovendien volop mogelijkheden om nieuwe nummers te schrijven en te componeren. En niet onbelangrijk: die ook nog eens snel uit te brengen.

Wil je meer weten? Maak dan een afspraak in de studio!

Studio @ Lapanouse

studio lapanouse

Studio Lapanouse is de opnamestudio van ons label. Lapanouse Music staat voor talent en ontwikkeling en we vinden het belangrijk dat dit in een ontspannen sfeer kan. Creativiteit en prestatie ontwikkelen zich het beste op een locatie waar je je thuis voelt. Naast band recording biedt de studio tal van mogelijkheden en ontwikkeling. Een single, EP of album opnemen? Bij ons ben je welkom!

Mixing @ Studio Lapanouse
productie

Als solo-artiest is het soms best lastig om een complete band bij elkaar te vinden voor je eigen nummers. Ons netwerk biedt jouw mogelijkheden om goede muzikanten mee te kunnen laten spelen in jouw song. Wij denken graag met je mee naar de sounds, de feeling van de song en de uiteindelijke productie. Behalve met het opnemen van muziek kunnen wij je ook ondersteunen bij het schrijven en arrangeren van de muziek.

Compressor @ Studio Lapanouse
band recording

In de studio van Lapanouse is het mogelijk om met je band je eigen nummer of een cover op te komen nemen. De studio is zo ontworpen dat een complete live sessie mogelijk kan worden gemaakt. Zo’n live sessie levert een bijzondere feel op, die je dan ook direct terughoort in de opname.

Kimmy June @ Lapanouse
songwriting

Bij Lapanouse Music kun je ook terecht voor songwriting. Wij schrijven voor bands, singer-songwriters en artiesten. Hierbij ondersteunen, begeleiden en adviseren wij en werken we met een fijn team van componisten en schrijvers.

Studio @ Lapanouse
mixing & mastering

Ook voor het mixen en masteren van muziek kun je bij onze audio-engineers terecht. Zij vinden de finish touch die jouw song nog meer af maakt. Daarnaast kun je ook met zelf opgenomen materiaal van goede kwaliteit naar de studio komen, om dat verder door ons te laten produceren.

Studio @ Lapanouse
videoclip

Behalve het opnemen van een song, kun je door Lapanouse Music ook een complete videoclip laten schieten. In de studio, maar ook daarbuiten. Onze eigen cameraploeg en editors zorgen voor een clip met een verhaal dat past bij jouw nummer. Maar we kunnen het ook simpel houden, met een easy coverclip.

Videoclips @ Lapanouse
filmmuziek

Het hart van Lapanouse Music, en in het bijzonder dat van Fanuel Coenraad, gaat sneller kloppen van filmmuziek. Voor ‘The 48 Hours Film Project’ in april 2019 maakte Fanuel samen met Jules Dekker onderdeel uit van het team Schobbejak Media. Met de filmmuziek wonnen ze de prijs voor Best Musical Score van de film TAP.

music

Team

Fanuel Coenraad @ Lapanouse

Fanuel Coenraad

Founder

Fanuel Coenraad kreeg sinds zijn 8e pianoles van zijn opa, die hem de basiselementen van de muziek leerde. Zo ontstond bij Fanuel zijn passie voor het schrijven en componeren van (film)muziek, wat hij nu met hart en ziel bij Lapanouse Music doet. Daarnaast denkt hij de videoclips uit en regelt hij de boekingen voor de artiesten. Talent en ontwikkeling staan voor hem op nummer 1: “Omdat ik zelf altijd de kans heb gekregen om me te ontwikkelen en veel te leren, geef ik mijn passie en liefde voor muziek graag door.”

Piet van der Meer @ Lapanouse

Piet van der Meer

founder

Piet van der Meer had vroeger zijn eigen drive-in-show en bleef later altijd bezig met muziek. De oprichting van Lapanouse Music in 2017 was dan ook ‘a dream come true’. Voor Lapanouse Music ontwerpt Piet het artwork voor op de hoezen van de songs en voor op posters en flyers voor optredens. Hij bouwt de websites voor de artiesten en draait en monteert de videoclips bij de songs.

Minke @ Lapanouse

Minke Maat

tekstschrijver

Minke Maat is dichter, schrijver en songwriter. Ze bracht vier gedichtenbundels uit, waaronder ‘Het is overal’. Een aantal gedichten is voor ‘Het is overal – poëzie op muziek’, een van de projecten van Lapanouse Music, als song uitgebracht. Minke schrijft behalve haar eigen Nederlandse en Engelstalige nummers ook graag met de talenten in de studio mee om hun songs zo mooi mogelijk te maken.
Jules @ Lapanouse

Jules Dekker

Producer

Jules Dekker studeerde af aan het Abbey Road Institute in Amsterdam en raakte daar bijzonder bedreven in het technische aspect van de muziek. Samen met Fanuel Coenraad produceert hij de songs van het label. Ook treedt Jules regelmatig op als zichzelf op piano begeleidende Franse chansonnier onder de artiestennaam Igor Grix.

contact

Get In touch

Leave us a message

Franciscusweg 18, 1216 SK Hilversum

06 - 234 210 45

Copyright 2024 © Lapanouse Music

webdesign | tomster.tv

error: Content is protected !!